Glasscafét Smögen
                                              En klassiker på Smögenbryggan

                                     Café och restaurang

Vårt läge, inne i Vansviken, mitt på Smögenbryggan, är fantastiskt. Du sitter alldeles bredvid vattnet och kan studera det aktiva folk och båtlivet. Vi har ett stort antal platser ute på bryggan men även platser på vårt serveringsdäck och inne, en trappa upp.

På Glasscafét kan du idag få det mesta du kan tänka dig i glassväg. Vi har alla pinnglassar från GB:s sortiment, ett stort utbud av kulglass och naturligtvis en otroligt god mjukglass.För de som vill ha det lilla extra så har vi ett stort antal olika uppläggningar av läckra specialglassar. Vi strävar hela tiden efter förnyelse och att tillgodose kundens önskemål avseende olika kombinationer av glass. Till de goda glassarna kan man komplettera både med varma och kalla drycker.

På övervåningen har vi Café och restaurant. Där har ett stort urval av Caféprodukter, bullar, muffins, Cupcake, och fantastiskt goda smörgåsar m.m. Fisksoppan är något utöver det vanliga och rekommenderas varmt. Den baconlindade fläskfilén är en varmrätt av högsta klass. Menyn hittar du här!