loading...

Hållö - den unika ön i Bohuslän
 

Naturkrafterna, fyren, faunan, graniten formad som gigantiska konstverk,  fantastiska badmöjligheter och unika fotomöjligheter året om och mycket mer. Hållö hör till en av Sveriges mest unika öar.

Fyren invigdes år 1842 och är Bohusläns äldsta fyr. När den uppfördes var Hållö fyr den enda fyren mellan Strömstad och Marstrand, vilket gör den till den till det viktigaste historiska minnesmärket längs bohuskusten.


Hållö har även blivit utsedd till Sveriges bästa badö. Marmorbassängen med landets klaraste vatten är helt unik.

Från Smögenskustens destinationer Kungsham och Smögen finns sommartid båtar som går i reguljärtrafik till ön.

  

UPPLEV HÅLLÖ PÅ OLIKA SÄTT
Naturkrafterna, fyren, faunan, graniten formad som gigantiska konstverk,  fantastiska badmöjligheter och unika fotomöjligheter året om och mycket mer. Hållö är garanterat en upplevelse att minnas och vilja göra om. 

FÖLJ VÅR FACEBOOKSIDA.

NYHETER, TIPS OCH VACKRA BILDER HITTAR NI PÅ HÅLLÖS   FACEBOOKSIDA.

BLI MEDLEM I "HÅLLÖ FORUM"

VÄKOMMEN TILL GRUPPEN "HÅLLÖ FORUM"

Läs igenom trivselreglerna och förutsättningarna för att dela och medverka i gruppen först. Du är välkommen till forumet!


1. Forumets syfte är att visa upp vår fantastiska Ö och att ge varandra tips och råd kring sevärdheter, upplevelser, historik, evenemang med mera. Ni kanske vill få tips om bra ställen att fotografera på? badställen? Fyrguidningar?  Det finns en mängd frågor ni kan ställa till forumet. För att visa upp Hållö får du mer än gärna dela livevideo, video och bilder!

2. Ni som vill visa upp sevärdheter, upplevelser med mera och vill ge besökarna i forumet största möjliga upplevelse visuellt får gärna dela livevideo och använda forumet som en tv-kanal.  Det går dessutom bra att ladda upp en traditionell video. Använd er mobil eller videokamera. Sända en livevideo på Facebook är enkelt; När ni går in på sidan via mobilen står det högst upp ”Skriv något” och till höger finns tre punkter, tryck på dem och sedan står ”starta livevideo”. Beskriv textmässigt först och om ni vill även med egen röst senare vad sändningen handlar om.

3. Ni kan även dela bilder. Då detta är ett ”berättande” forum mer än att dela en bild rakt av behöver ni skriva vad bilden föreställer. Beskriv gärna varför platsen eller upplevelsen med mera är intressant. Dela bild, bildspel eller fotogalleri . Om ni delar ofta kan ni skapa er ett eget album. Endast era egna bilder delas i första hand. Om ni delar bilder av andra ska bildens upphovsman har gett sitt tillstånd. Om ni tagit bilder på personer krävs även deras medgivande. Ni tar eget ansvar för vad som delas.  
 
4. Vi är ett positivt forum. Allmän kritik eller fotokritik är inget vi ägnar oss åt. Vi driver inte politiska frågor. Negativa inlägg tas bort. Personer som är negativa kan blockas. Viktigt att vi håller en god ton mot varandra.

5. Inlägg som inte passar in i forumet och syftet att förmedla en positiv bild av Hållö kan plockas bort utan att ni blir informerade. Vi rekommenderar att ni inte bara delar en text utan det krävs en visuell inramning som foto eller film, dock undantag om ni ställer en fråga. Om olämpligt innehåll förekommer anmäls detta till admin för denna grupp och inte till Facebook.

 6. Bjud gärna in 10 eller fler av dina vänner till gruppen så vi växer och når ut till många på sikt för att ge en bra exponering av Göteborg och Bohuslän.

7. All form av olovlig reklam och försäljning från företag, organisationer eller privatpersoner är förbjuden.  Vid marknadsföringsfrågor kontaktas sidans adminstratörer.

Gruppen ”HÅLLÖ FORUM” är ett forum för följarna på Facebooksidorna ”Hållö – den unika ön i Bohuslän.  Detta forums huvudsyfte är att exponera ön visuellt och att gruppens medlemmar kan kontakta varandra genom att både ge och få tips och råd som en form av interaktiv turistbyrå baserad på medlemmarna.

Du är välkommen och hoppas att du kommer att trivas i forumet!
Hälsningar / Admin