M/S SOTEN SMÖGEN
Skärgårdturer och upplevelser som utgår från Smögenbryggan.

På färd längs Sotekanalen.

BERÄTTARKVÄLL MED M/S SOTEN
En traditionsfylld resa där vilda historier, skrönor och fakta blandas medan vi sakta glider fram och får se de vackra kustsamhällena och Sotekanalen från rätt håll, från sjösidan!Ombord serveras en generös Västkustbuffé med bland annat räkor, rökt lax, inlagd sill och inlagda musslor, potatis, såser och nybakat bröd.
Turen utgår från Smögenbryggan klockan 19:00 och tar cirka tre timmar.
Turen går måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag, 22/6–29/8. Pris: 550kr/person


 

BERÄTTARLUNCH MED M/S SOTEN
Lunchturen följer samma mönster som berättarkvällen, men startar klockan 13:00. I övrigt är allt det samma – Berättelsen, maten, den fantastiska resan och den mysiga båten!
Turen utgår från Smögenbryggan kl 13:00 och tar ca tre timmar.
Turen går tisdag, onsdag, torsdag och lördag, 23/6–29/8. Pris: 550kr/person

TRUBADURKVÄLL MED M/S SOTEN
Förra årets konsert- och berättarkvällar ombord M/S Soten blev så fantastiskt lyckade och uppskattade att i sommar kör vi igen. Torsdagarna den 16/7, 23/7, 30/7 och 6/8 har vi således specialkvällar med den välkände artisten och trubaduren Mats Westling ombord. Allt enligt rådande restriktioner. Under dessa kvällar kommer Mats tillsammans med skeppare Göran att på ett kärleksfullt sätt berätta om sin barndoms Smögen samt mycket intressant lokal historik och guidning, inramat med Mats egenskrivna musik och radiohiten ”Perfekt” i täten. Detta under tiden vi såväl äter som dricker mycket gott. Vi vågar lova att dessa kvällar blir en upplevelse som är mycket annorlunda och något alldeles extra. Varmt välkommen!
Obs! Biljettpriset på turen dessa Torsdagar 16/7, 23/7, 30/7 och 6/8 med Mats Westling är inkl. mat, musik, guidning 650:-
Barn 7-12 år 300:-
Avgår från Smögenbryggan kl 19.00. Åter ca kl. 22.00
Fullständiga rättigheter ombord
MÅSTE FÖRBOKAS på Tel 0706-294556

Flera vackra öar passeras.